hidden hit counter Dan Petrescu Cfr Cluj Skip to main content

Dan Petrescu Cfr Cluj

După întoarcerea Bursucului mijlocașul argentinian s-a întors la echipă. Șumudică a fost pe banca celor de la CFR Cluj până la scandalul izbucnit după returul din play-off-ul din Europa League pierdut în fața celor de la Steaua Roșie Belgrad scor 1-2.


Dan Petrescu Coach Of Cfr Cluj Stock Photo Alamy

Este bine cunoscut faptul că Emmanuel Culio a fost o piesă importantă pentru CFR Cluj în perioada în care Dan Petrescu era antrenorul echipei.

Dan petrescu cfr cluj. Pentru a afla prin ce moment penibil a fost nevoit să. 1 day agoDan Petrescu scos din minți de prestația lui CFR Cluj din meciul cu Gaz Metan Mediaș articol scris de Digi Sport 03102021 2055. Culio a mai evoluat în tricoul formaţiei ardelene în două rânduri 2007-2011 şi 2017-2019 timp în care a câştigat cinci titluri trei Cupe şi patru Supercupe ale României fiind unul dintre preferații lui Dan Petrescu.

CFR Cluj s-a impus cu scorul de 2-1 în fața celor de la Gaz Metan Mediaș în etapa cu numărul 11 din Liga 1. Dan Petrescu un car de nervi după revenirea la CFR Cluj. Au fost două-trei faze de penalty.

S-a zvonit chiar că Petrescu ar vrea să-l aibă pe sud-american în staff-ul său după ce acesta se va retrage. De atunci Dan Petrescu este la cârma ardelenilor. Bogdan Mara cel care în ultima perioadă a lucrat la Astra va face şi el parte din staff-ul administrativ al lui CFR Cluj.

Transfer surprinzător realizat de campioana CFR Cluj Dan Petrescu a anunțat la finalul meciului cu Jablonec 1-0 că dorește să mai aducă un atacant la ehipă iar oficialii clubului i. Întoarcerea lui Dan Petrescu aduce şi o altă revenire la CFR Cluj. Rezultat mincinos Eșecul în premieră al campioanei României a coincis cu revenirea pe banca tehnică a lui Dan Petrescu.

Mara a lucrat şi în trecut cu Dan Petrescu la CFR Cluj dar a plecat din Gruia după ce Bursucul şi-a dat demisia în noiembrie 2020. Bine ai revenit acasă Culio anunţă CFR Cluj pe site-ul său oficial. Antrenorul s-a arătat nemulțumit de arbitrajul lui Radu Petrescu care nu ar fi acordat mai multe penalty-uri pentru CFR Cluj.

Liga 1 Dan Petrescu antrenorul lui CFR Cluj Foto.


Dan Petrescu Dat Afară De La Cfr Cluj Care Au Fost Motivele Care I Au Determinat


Va Fi O Luptă Grea Dan Petrescu Ingrijorat In Privința Luptei La Titlu Antrenorul Ardelenilor Anunță O Nouă Contracandidată In 2021 Smart City Medical Pepsi


Dan Petrescu Disperat Inaintea Meciului Cfr Cluj Randers Ce Să Fac


și La Cfr Cluj Sunt Făcute Schimbările De Patron Dezvăluirile Lui Dan Petrescu


Dan Petrescu Ar Fi Plecat De La Cfr Cluj Din Cauza Unei Danturi De 20 000 De Euro Stiri De Cluj


Dan Petrescu Is Making A Revolution At Cfr Cluj Three Players Already Excluded From The Team


Ofertă Soc Pentru Dan Petrescu După Ce A Fost Dat Afară De La Cfr Cluj Va Fi Noul Antrenor Bursucul Merge La Un Club Urias Din Europa


To Circumvent U 21 Rule Cluj Head Coach Petrescu Subs Off 18 Year Old After 24 Seconds Transfermarkt


Emanuel Rosu On Twitter Dan Petrescu Returns To Cfr Cluj It Will Be His Third Stint In Charge


Dan Petrescu Ademenit De Al Nasr Cu Un Salariu Imens După Despărțirea De Cfr Cluj


Dan Petrescu Sinonim Cu Europa Cfr Cluj Incepe Al Treilea Sezon In Grupe Cu Bursucul Pe Bancă


Cluj Head Coach Dan Petrescu Reacts During The Uefa Europa League Group E Football Match Between Ss Lazio And Cfr Cluj On November 28 2019 At Stadio Olimpico In Rome Italy


Două Transferuri Dintr Un Foc Odată Cu Revenirea Lui Dan Petrescu La Cfr Cluj Doi Campioni Ai Ligii 1 Si Au Dat Acordul Si Semnează


Răsturnare De Situaţie La Cfr Cluj Anunţul Făcut De Dan Petrescu


Imagination Exercise Dan Petrescu At Fcsb What Would Gigi Becali S Team Look Like They Would Leave After Two Weeks


Dan Petrescu Anunță Schimbări La Cfr Cluj și Cere Noi Transferuri


Cfr Cluj Is Preparing The Return Of Dan Petrescu Marius șumudică S Future Is Uncertain


Dan Petrescu A Revenit La Cfr Cluj Sport Total Fm


News Alert Official Dan Petrescu Returned To Cfr Cluj

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar